Hvad er Limbo Citi?

Limbo Citi er vores kommunal platform, som indeholder koden, designet og det vidensgrundlag, som danner udgangspunktet for Limbos kommunale løsninger. Med Limbo Citi får man, ud over adgang til vores solide know-how, også glæde af alt den funktionalitet der er blevet udviklet gennem årene.

Moduler

Moduler er funktioner

Moduler kan både være blockelementer, sidetyper eller en funktionalitet. For at mindske forvirringen har vi derfor lavet en samlet betegnelse, som vi kalder moduler. Et modul kan være “Nyheder”. Nyheder indeholder både et nyheds-blockelement, men indeholder også sidetypen Nyhedsvisning og Nyhedsoversigt. Ligeledes er “Byrådsoversigt” og “Accordion” også betegnet som moduler, hvor der hhv. er tale om en sidetype og et blockelement.

Integrationer

Erfaring med de mest gængse integrationer, som anvendes i det kommunale landskab

I Limbo Citi medfølger der som standard en række integrationer. Alle yderligere integrationer prissættes individuelt ift. kompleksiteten og kommunens ambitioner med integrationen.

CMS

Baseret på Umbraco

Limbo har udarbejdet hjemmesider i Umbraco i mere end 15 år og har lavet løsninger til det danske kommunale landskab i mere end 22 år. Disse mange års erfaring er blevet samlet til konceptet Limbo Citi. Umbraco er bygget op omkring et API, hvilket gør det muligt både at integrere eksterne data ind i Umbraco og dele data fra Umbraco til eksterne systemer.

Design muligheder

Fleksibel skabelon til netop jeres behov

Limbo Citi er inddelt i tre forskellige skabeloner: Standard, Tilpasset og Unik. Skabelonerne adskiller sig blandt andet i form af designfrihed og antallet af moduler.

Limbo Citi skabelonen er fleksible når der skal skabes visuel indentitet

Interesseret? Ønsker du at vide mere omkring proces, pris eller noget helt tredje er du velkommen til at ringe eller skrive direkte.
Kontakt