Hvad er Limbo Citi?

Limbo Citi er vores kommunale platform, der fungerer som grundlaget for alle Limbos kommunale løsninger. Med Limbo Citi får man, ud over adgang til vores solide know-how, også glæde af alle de moduler, der er blevet udviklet til samtlige kommuner gennem årene.

Moduler

Moduler er funktioner

Moduler kan både være blockelementer, sidetyper eller en funktionalitet. For at mindske forvirringen har vi derfor lavet en samlet betegnelse, som vi kalder moduler. Et modul kan være “Nyheder”. Nyheder indeholder både et nyheds-blockelement, men indeholder også sidetypen Nyhedsvisning og Nyhedsoversigt. Ligeledes er “Byrådsoversigt” og “Accordion” også betegnet som moduler, hvor der hhv. er tale om en sidetype og et blockelement.

CMS

Baseret på Umbraco

Limbo har udarbejdet hjemmesider i Umbraco i mere end 15 år og har lavet løsninger til det danske kommunale landskab i mere end 20 år. Disse mange års erfaring er blevet samlet til konceptet Limbo Citi.

Limbo Citi skaber en stærk visuel identitet.

Interesseret? Ønsker du at vide mere omkring proces, pris eller noget helt tredje er du velkommen til at ringe eller skrive direkte.
Kontakt